zombie1Valami nagyon nincs rendben! Nagyon sok embernél…

Pár napja beleszaladtam egy videóba, ahol az emberek egymást ütik-vágják a Black Friday elnevezésű napon, csak hogy megszerezzenek egy tárgyat. Szerencsére egyre ritkábban kerül elém ennyire lehúzó videó, de ez azért ledobta az ékszíjat!

Szándékosan nem rakom ki ide, de lehet, hogy ti is láttátok.

Hihetetlen, hogy az emberek ilyenekre képesek egy tárgy miatt! Már az is gáz, hogy órákkal a nyitás előtt a bejáratnál nyomorognak. Nyitás után aztán meg már semmi nem számít! Bármin és bárkin (értsd szó szerint) átgázolnak, csak hogy övék legyen a leértékelt áru. Ha esetleg valaki éppen előttük szerzi meg az utolsó darabot, akkor sincs gond! Egy-két pofon, aztán már meg is szerezte. Ha jól tudom az elmúlt években nem kevés halálos áldozata is volt ennek az őrült napnak! Mondom még egyszer: tárgyak miatt! Sajnos a boltok tulajdonosai sem rettenek vissza ezektől az eseményektől.

Véleményem szerint nagyon sok ember nem is azért vesz részt ebben, mert alapból, normál áron nem tudná megvenni az adott terméket. Nem hiszem, hogy spórolni szeretnének. Hiszen az amit megspórol valamin, úgyis elkölti öt másik leértékelt árura, amit lehet nem is használ majd. Szóval a pénze nem marad meg, de lesz nagyon sok TÁRGY a birtokában. Nem számít milyen áron…

Úgy gondolom, hogy sok minden nincs rendben velük! Az értékrendjük nagyon, de nagyon mélyen lehet!  Nehogy félre értsétek, nem az akciókkal van a bajom. Csak a hozzáállással.

És azzal, hogy tárgyakért nagyon sok ember bármire hajlandó, emberekért meg szinte semmire!

 

 

 

 

 

Kép: http://zombiesofthecorn.com

Pin It on Pinterest