Tartsd titokban!

Bármilyen célt tűzöl is ki magadnak, mindig lesznek olyanok, akik helyre akarnak majd tenni. Akik jobban tudják, hogy mi kell neked! Akik jobban érzik, hogy te mire vagy képes! Hiába próbálod nekik elmagyarázni, hogy ez a dolog neked mennyire fontos és hogy mennyire akarod. Ki fognak nevetni, el fogják magyarázni, hogy miért nem sikerülhet.

Ők azok, akik soha semmilyen nagy dolgot nem vittek véghez, sőt talán még az apróságokba is belebuktak. Ők azok, akik szerint az élet annyira kemény, hogy nem is érdemes próbálkozni.

A vélemény ingyen van és ezért ők előszeretettel osztogatják is. Ha csak egyetlen egy mondatuk is beszivárog az agyadba, akkor gyökeret fog ott ereszteni. Azon fogsz kattogni és egy idő után már magadat is győzködni fogod, hogy valóban igazuk van.

A legjobb megoldás, ha titokban tartod a célodat. Tudom, hogy milyen boldogságot tud okozni, ha elmesélheted a rokonoknak, barátoknak, ismerősöknek a tervedet. De amint ezt megteszed, meg fognak jelenni a kétkedők, a mindig mindent jobban tudók és nagy rá az esély, hogy el is érik a céljukat!

Tehát, TARTSD TITOKBAN! Vagy csak olyanoknak beszélj róla, akik ugyanúgy gondolkodnak, mint te és tudod, hogy támogatni fognak!

Pin It on Pinterest