Amikor kb. 2 és fél évvel ezelőtt elindítottuk a Célkitűző Facebook-oldalát, az volt a legnagyobb motiváló erő, hogy olyan tartalmakat osszunk meg az olvasókkal, amik inspirálóak. Olyan képeket és történeteket, amelyek segíthetnek nektek nap, mint nap átlendülni a nehéz helyzeteken.  Nem vadásztunk a “Like”-okra, ha már egy embernek segített az, amit közzétettünk, boldogok voltunk. Szerencsére sok-sok pozitív visszajelzést kaptunk. :)

11693933_870220039714549_3702523800428756755_n

Már néhány évvel a Célkitűző-oldal létrehozása előtt elkezdtünk foglalkozni a sikeres emberek életével és próbáltunk rájönni, hogy mi is lehet a titkuk. Ezalatt nagyon sok könyvet elolvastunk, rengeteg hanganyagot meghallgattunk és jó néhány előadáson is részt vettünk. Nagyon sok dolgot tanultunk, nagyon sok dolgot kipróbáltunk és nagyon sok dologra rájöttünk.
Kipróbáltunk rengeteg mindent, ami az önfejlesztés legnagyobb alakjai tanácsoltak.

Aztán egy idő után voltak olyan dolgok, amik frusztrálttá tettek, amik elszomorítottak, mert nem hozták meg azt az eredményt, amit ígértek. Még jobban beleástuk magunkat és próbáltuk rájönni, hogy…

Mi volt a baj?

Nem, nem a kitartásunkkal volt a baj, abban szinte verhetetlenek vagyunk! :)

Helyesen is csináltuk, mindent úgy, ahogyan az le volt írva!

Akkor mégis mi?

Rájöttünk arra, hogy mivel minden ember más és más, ezért a sikerhez vezető útjuk is más és más. Elkezdtük hát a saját gondolatainkat vegyíteni a tanultakkal. Újra tele voltunk tervekkel és újra ráléptünk az álmunk felé vezető útra.

Ez sem lesz mindenkinek hasznos, nem fog tudni mindenkinek segíteni. Nem vagyunk megmondó-emberek, akik mindenkinek tudnak megoldással szolgálni. De egy próbát megér…

Összeállítottunk hát egy email-sorozatot, amelyben összefoglaljuk, hogy mik azok, amik nekünk nem jöttek be és hogy mit csináltunk helyette!

 

Ha téged is érdekel, iratkozz fel a hírlevelünkre és január végén indulunk is:

Iratkozz fel itt a hírlevelünkre!

 

Pin It on Pinterest