Jaj, mit fognak szólni...A legtöbb ember megengedi rokonainak, barátainak, ismerőseinek, hogy annyira befolyásolják őket a gondolkodásukban és a cselekedeteikben, hogy egy idő után, már nem tudják a saját életüket élni.

Sokan rosszul házasodnak, és végigszenvedik az életüket, mert félnek a bírálattól, amit akkor kapnának, ha kijavítanák a hibát.

Rengetegen nem kezdenek bele olyan dolgokba, amit imádnának csinálni és még sikeresek is lehetnének benne, mert félnek, hogy kigúnyolnák őket.

A többség nem meri még az érzéseit sem kimutatni, mert félnek, hogy megmosolyognák őket.

Mások félnek célokat kitűzni maguk elé, mert a rokonok, barátok őrültnek gondolnák őket.

Hány meg hány ember életét tette tönkre ez a fajta gondolkodás. Akik engedtek ezeknek a félelmeknek, azok tudják, hogy milyen jóvátehetetlen pusztítást tud okozni. Lerombolja az ambíciót és a vágyat, hogy aztán kiöljön minden cselekvést az álmodozóból. Majd szépen lassan beleszürkülnek ők is  a bírálók világába.

Rendkívüli erőre van szükség, hogy figyelmen kívül hagyd ezeket a visszahúzó embereket. Bár a legtöbben nem irigységből teszik, hanem csak azért, mert nem akarják, hogy sérülj. De ők nem tudják, hogy egy kis bukás neked még nem a világ vége, sőt! Az fog egyre erősebbé tenni!

Mindig vizsgáld meg, hogy hol tart az az illető abban a dologban, amiről véleményt formál neked! Ha sikertelen abban a témában, akkor azonnal jusson eszedbe: az ő véleménye, amihez neked semmi közöd! Majd mondd ezt neki: “Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem, de most mennem kell álmot megvalósítani!”

Ne engedd, hogy beférkőzzenek az álomtörők a fejedbe. Ha csak pár pillanatra is elgondolkozol azon, hogy vajon igazuk van-e, akkor máris elindultál az ő világuk felé!

Tartsd titokban a céljaidat!

Senki sem tudja jobban, hogy mi a jó neked! Csakis te!

Kövesd a szíved vágyát, mindig!

Légy megállíthatatlan!

 

 

 

Pin It on Pinterest