Valószínűleg mindenki tud a magyar labdarúgó-válogatott eddigi nagyszerű EB-szerepléséről. Tele van vele a média, hosszú-hosszú évek után újra fociőrület tombol az országban. A sikerek összehozták az embereket, együtt örülünk és szurkolunk.

kiraly_gabor

A csapat legemblematikusabb figurája kétségtelenül Király Gábor. A szürke mackónadrágos kapus nemrég előbb megdöntötte a válogatottsági rekordot, majd a legidősebb EB-n szereplő játékos csúcsát is túlszárnyalta a maga 40 évével.

Az EB-meccsek pedig nem múlhatnak el úgy, hogy be ne vetne egy-egy közönségszórakoztató trükköt! Elmondja miért:

„Amióta eldőlt, hogy kijutottunk az Eb-re, vallom, élvezni kell a torna minden pillanatát. Egy-két apró trükk szerintem belefér. Mindegy, mi az eredmény, úgy kell megélni ezeket a napokat, hogy ha évek vagy évtizedek múlva visszagondolunk rájuk, ne legyen bennünk hiányérzet. Soha vissza nem térő érzések ezek. Ha valaki gyermeki örömet vél felfedezni az arcomon, az nem véletlen. Hálás vagyok a sorsnak, hogy itt lehetek, és átélhetem ezt a csodát.”

 

Az életünket is így kellene megélnünk. Gondok, bajok mindig is voltak és mindig is lesznek, de nem szabad, hogy ezek ledöntsenek bennünket. Élvezni kellene az élet pillanatait, hogy évek múltán, ha már megöregedünk és visszapillantunk, ne kelljen azt mondani, hogy bárcsak jobban megéltem volna az életemet!

Az idő rohan! Ne vesztegesd el az életedet, hiszen csak egy van belőle.

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Pin It on Pinterest