A gondolatok hatalma

Te döntöd el, hogy hogyan gondolkodsz!

Panaszkodhatsz nap, mint nap! Rágódhatsz a múlton, siratva az elszalasztott lehetőségeket. Hibáztathatod a régmúlt történéseit, de az időt visszahozni már úgysem tudod. Ami volt, elmúlt! Ha a múltban élsz, azzal megmérgezed a jelened és tönkreteszed a jövődet!

De dönthetsz úgyis, hogy hálás leszel azért, amid van. Hogy minden nap észreveszed az élet apró örömeit, szépségeit! Tele van a világ nagyszerű dolgokkal, amik csak arra várnak, hogy meglásd őket! Nem kell nagy dolgokra gondolni, apróságok is okozhatnak óriási örömöt!

A gondolataid határozzák meg egész életed alakulását.

Gondolataid érzéseket váltanak ki belőled, ezek az érzések tettekre ösztönöznek, a tettek pedig eredményekhez vezetnek. Ha tehát más eredményeket akarsz elérni az életben, ahhoz a gyökerekhez kell visszamenned, vagyis a gondolataidhoz! Mindig azon járjon az agyad, amit el akarsz érni és ne azon, amitől félsz! Így ha állandóan a céljaidra gondolsz, akkor mindig a megvalósulásuk felé vezető úton fogsz haladni. Tetteid és később az eredményeid is ezt tükrözik majd!

Hosszú és akadályokkal teli lesz az út! De a siker mindig állhatatosságot követel az arra pályázóktól. Bárkinek ad egy kis szeletet, egy rövid ideig tartó győzelmet! De csak rendíthetetlen vágy és kitartás vezethet el a teljes sikerhez. Aztán ha azt elérted, kezdődhet az újabb próbatétel…

Feladni nagyon könnyű! Kitartani sokkal nehezebb! De csak a kitartás vezet el az egyetlen “élni érdemes élethez”!

Te döntöd el, melyik úton haladsz tovább!

 

 

Pin It on Pinterest