A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokásaBevallom őszintén, amikor először elkezdtem olvasni a 7 szokást, nagyon “száraznak” tűnt. Nehezen haladtam vele, félre is tettem egy időre. Aztán csak nekifogtam újra és meglepő módon akkor már szinte faltam az oldalakat.

Először lehet azért nem élveztem, mert éppen egy Zig Ziglar könyv után kezdtem bele. Ziglar teljesen más, könnyebben emészthető, vicces. Vagy lehet nem voltam akkor komoly dolgokat “felfogó hangulatban”. Találd meg azt a pillanatot, amikor ilyen a lelkiállapotod és csak akkor kezdj bele. Rengeteget fogsz tanulni belőle.

Amikor megvettem ezt a könyvet, úgy gondoltam, hogy elolvasom, betartom a leírtakat és én is kiemelkedően eredményes leszek. De miután befejeztem, beláttam, hogy ezeket az elveket magunkévá tenni nagyon hosszú folyamat. Egy egész életen át is eltarthat és  a szerző is bevallotta, hogy sokszor ő is megbotlik.

Véleményem szerint a kaland éppen ebben rejlik. Egy életen át minden nap tenni azért, hogy a helyes úton maradjunk! Az biztos, hogy sokszor elő fogom még venni ezt a remekművet életem során!

 

Pin It on Pinterest